Elämän tarkoitus

Elämän tarkoitusta kysellään usein.

Ei ehkä mietitä, kenen kannalta tarkoitusta kysytään. Mille omistaa elämä? Kuka on hän, ja hänen tahto, joka merkitsee, elämän rakentelussa, ja päätösten valinnassa.

Jokainen hakee tarkoitusta. Kenellä on antaa tarkoitus?

Tarkoituksia yleensäkin on ilmassa. On ehdotuksia, mitä on hyvä tehdä. Miten toimia. Tavoitteita asettaa kaikki, milloin minkinlaisia, joissa voitaisiin olla mukana.

Kukaan ei tiedä isommin vastata. Välitavoitteellisempia esiintyy, eri lailla. Niitä asettaa itsekkin.

Ehkä tavoitteet ja tarkoitus on yleisesti koostettavissa siitä kaikesta. Miten sen kiteyttääkin. Jos nyt ajattelee, että oma tarkoitus tulisi täytettyä, ja jonkun muunkin, siinä samalla, ja osittain kaikkien toivomia.

Tavoittekirjoa (TK) jos tarkastelee, niin sen voi jakaa toivojien ja odottajien puolesta ilmaistuun, sivusta katsoen arveltuun, ja kaikille jotenkin tuntemattomaan ainekseen.

TK vaihtelee toisaalta myös tilanteita koskien, sillä tiettyissä tilanteissa T1, voi olla aika erilaisia tavoitteita yleisesti, kuin tilanteessa T2.

Menee eritteleväottaisemmaksi, noine lyhennerakenteluineen. Mikä on vaikka se mainittu tilanne.

Ei tällaisesta osaa analyysiä räjäyttää. Jääköön.

Sen voisi sanoa, että analyysin kyllä voisi räjäyttää, kunhan ei räjäyttele sen enempää, tai mitä sattu.

Ehkä on niin, että jos analyysiä laittaa taivaalle, niin vaikutus toisaalla on muuta. Jotain entropialta vaikuttavaa. Aika kaukaa haettu käsite, mutta jos hötöstellä voi tämän kappaleen, niiin menköön.

Kommentit