Sliipattuna, rähjäläisenä, ...

Jos ihminen kuoriutuu hiukusta, TS pitää kaljua, ja tekee samalla tapaa myös parran kanssa, niin puhtaanapito käy helpommaksi, ja toisaalta edullisemmaksi. Ei tarvita shampoota, eikä ylimääälaitteita, jos parrankin vetäisee ajoittain hiustenleikkurilla, joita tarvitaan vain yksi.

Toisaalta, siisteys laajenee, ympäristönkin suhteen. Hiuksia ei tipahtele sopimattomiin paikkoihin. Suihkun lattiakaivo pysyy puhtaana.

Partaa sanotaan epähygieeniseksi. Sitähän se. Toisaalta karvoitusta tuppaa olemaan, joten vaikka se on ehkä sitä, niin miksi kainaloista pursuaa karvaa, vaikka hikoilu keskittyy sinne. Samoin intiimialueille, joista lähtee neutraalista poikkeavaa, tuoksuina.

Elämä ihmisenä, tai eläimenä, suosii hajujen paljastumista. Hajujen paljastuminen ei ole kivaa, yksilöä ajatellen, eikä myöskään lähimmäisiä. Näin ei luonnon vinkkelistä nähtävästi saakkaan olla.

Enemmän hyvää on se, että voi vältellä pahinta, ja löytää sitä, mitä voi ylipäätään sietää. Ikävä juttu, mutta elämä toisaalta on monesti ihan kivaksi koettu.

Nykyisissä suhtautmisissa vähän ristiriitaa, ja elämänvastaista, mitä ymmärtävään puoleen tulee. Kun sliipattuna on kivempi kaikilla, niin tämä on pointti, tosin ei ainoa.

Kommentit